查看: 1693|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [討論]對於被炸既感覺同心情:o)

-  純粹討論性質`
-  各位樂古朋友發表1下自己既意見`感覺`心情吧`^v^!

-  本人就被炸頻呢件事搞到我完全想再玩勁舞團呢個遊戲,
-  我吾明點解好地地1個遊戲要比您地搞到又大字又橫字又炸頻呢d甘既野`
-  應該話您地玩到無野玩丫?
-  吾該啦` 吾系真系無聊都甘既死人樣阿?
-  炸炸炸炸炸炸炸炸` 炸哂成個頻您地就好開心?,
-  見到d人彈哂您地就好興奮?!, 甘樣我真系覺得您地d人有d變態囉`
-  1個game玩到您地甘既死人樣` 甘樣玩法您地認為仲會有人玩呢個game咩`?
-  好地地1個遊戲, 1個本來好多人好和平既遊戲, 比您地搞到似咩樣?!.
-  明明吾關官方事` 個個都瀨落官方度.
-  lag機, 關官方咩事?, 炸頻 又要d!u GM` 呢d系官方既問題嗎`?
-  玩家本身無問題`? 點解咩都要話系官方錯!?,
-  官方都系人黎架炸` 呢個系1個遊戲黎架炸`
-  搞到官方吾開心玩家吾開心` 甘樣呢個遊戲仲可以做落去嗎 ?!,
-  將心比己` GM都系人` GM都有感情架` 您地甘樣咩都話哂GM錯如果您系GM您有咩感受`?
-  好似炸頻甘` 比人封左AC既人又要鬧GM , 您地咩心態?.
-  有因必有果` 您炸得頻, 就預左比人封AC` 您仲要上黎嘈`?
-  d0t't make me smile ` :]

-  以上為個人意見` 您地都1齊討論下丫 ^v^!`
回復

其實 我今日無上過勁舞
炸到唔想上

一日到黑系到做故事、管理板務、整理外掛名單、炸頻名單
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

講得好0,0  Gm都係人- - 人地封左你ac- -  就話做咩封- -咪就係因為你炸頻- -
呢個要負責任- -   就等於社會 做左錯事- -另外唔同意ge 就係- - Gm冇嚴格封d人ge ac- -
有d封佢7日- -  搞咩- - 7日吥如唔好 封
本人意見...(想罵就罵^_^[[bao_30]]
回復 支持 反對

小雲`  唉` 個炸頻人好似淨系專炸情頻架喎吾知點解` 0.0
回復 支持 反對

等緊由美封[[onion_50]]

sd左接近一百名人士= =

封得果十幾個..唉...條路重有排行
回復 支持 反對

我E幾日都好少上勁舞.都比人炸左N次= =
回復 支持 反對

唔知好彩定我上得少[[onion_18]]
我到而家比人炸過一次咁大把[[onion_31]]
不過炸頻d人真係好冇品[[onion_52]]
損人不利己唷[[onion_29]]
回復 支持 反對

Ryoma` 只可惜7日吾夠-,- 封佢永久就知驚` 雖然d人真系彩您都傻既心態`

小雲` 哇 - - 百幾個` 不過由美都好多野做架喇~_~ 我地唯有慢慢等

牙蕉` -.- 完全吾想玩啦已經`
回復 支持 反對

下次上勁舞要即開房玩.廢事1陣又要彈.好鬼憎'
回復 支持 反對

由美 快d做野[[onion_58]] 我就黎做死
回復 支持 反對