查看: 5005|回復: 92
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小小說話- -`!不喜勿插

玩左成年幾勁舞`.
由一開頭冇咩事非.
純交友同玩`.
去到而家`..
好多人都話邊個邊個蝦x王.姣x`!
仲有個d甚麼甚麼勁舞英雄`~_~.
持有那丁點兒技術`
就走去滅人-_-`
我覺得- -真係好笑..
滅人`-_-.滅完隻人咪仲係度- -
咁咩叫滅者-,-`?
贏左=滅左人-.-?咁我都成日比人滅-_-.
呢隻GAME`算係GMAEONE多人玩既GAME- -
但係D人玩黎係為咩架先- -?
溝仔/溝女`-.-?
禁幾個禁唔洗用腦- -.
真係玩得多都悶-__,-!

每一次更新- -.
都有問題出黎-.-`!
呢個係一定有!
玩家見到問題就二話不說.
將所有既矛頭指向GM`
大佬阿`GM好想比你地話架咩?
咁佢地內部測試.得個幾個人`.
點同勁舞幾千人玩咁大分別阿`?
見過一個PO`- -.好搞笑架WO.
話點解玩唔到勁舞.唔好同我講我電腦問題- -.
大佬-.-你又唔見網吧D機玩唔到勁舞-__-.
咁就係你電腦同埋勁舞個程式既相容性問題拉- -`
勁舞通HAND`之前都有試過架拉`.
過左幾日.都會整番好拉.上次唔係咩?
GM收幾多錢`?你地買點GM有得分紅-.-?
我係替由美唔抵`.佢份工.真係咁易做咩?
易地而處.幫由美諗下拉`.
你地一有問題就話由美.
勁舞既小問題`先會交比香港既技術人員.
大問題.都係要聯絡番韓方去處理`
GAMEONE.只係代理`.唔係做研制.
由美知道D問題.又要同你地解答.
又要同T3講番.仲要比你地話- -?
由美有冇唔理樂古既PO`?
佢都有睇拉.唔係邊會回到.
一份受氣既工作.由美都仲係度做.我覺得佢已經好好!
有問題拎出黎講.冇問題`
但我覺得.冇必要認為.真係玩家大哂`.
GM感受唔洗理`.
你試下做GM丫`.
睇下你好唔好受`!?
勁舞一次更新`就可以睇到哂D人`蠻不講理既一面~_~!
回復

我係新手____滅人係點滅???[[yoyo_141]]
回復 支持 反對

同意同意 你的說法-,- '
  由美 加油 ; GM也不想的v_v
回復 支持 反對

D人係咁..[[bao_27]]
回復 支持 反對

我覺得GM已經做得好好的了....有好多野都唔關佢事...但係就成日比人罵..好慘
回復 支持 反對

靚仔~~~~你講得冇錯呀~~~~十卜你唷~~~^^
回復 支持 反對

同感同感!!!!
其實我也做過某某遊戲私服gm,,
感覺唔好受哩= =
咩都鬧你,,係又鬧唔係又鬧
gm主要工作係監視工作,同解答/處理/回報玩家問題囉= =
技術問題真係要交比技術人員處理= =
lag機又鬧gm,,,死ser又鬧gm= =唔見野又鬧gm...咩都係gm錯咁
個server o係gm本人屋企咩~.~係o既話洗鬼代理丫??
鬧佢佢可以整到咩= =?
而家gm真係難做!!!!
耐性差d真係扔爛部電腦都有之!!!
各位諗下係咪真係gm錯先啦= =
回復 支持 反對

其實d人好鍾意無啦啦就走去滅人- -
咁係自己輸左比人就無哂野講
咁佢地去滅仲有咩意思???
加上我同意你既講法
每次更新都係有問題出左黎- -
所以我希望由美/gm可以解決好呢d問題
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

人地系女黎....[[tk_34]]
回復 支持 反對

原帖由 頭盔~扮戀愛專家 於 1-8-2008 12:22 發表
同感同感!!!!
其實我也做過某某遊戲私服gm,,
感覺唔好受哩= =
咩都鬧你,,係又鬧唔係又鬧
gm主要工作係監視工作,同解答/處理/回報玩家問題囉= =
技術問題真係要交比技術人員處理= =
lag機又鬧gm,,,死ser又鬧gm= ...

根本玩勁x團既某部份「小朋友」(應該話係大部份)
根本連咩係"gm"都未搞清楚~大佬呀~gm唔係神呀!!
鬧gm之前~諗下到底gm係負責d咩野先喇
回復 支持 反對