打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 家族賽外掛神蹟 . 官方無視!?!?

關閉 [複製鏈接]

回復 17# 的帖子

我都唔知你係唔係小天本人係到開新ac就講野..你講乜都得嫁拉
回復 支持 反對

原帖由 世界之星 於 16-6-2008 17:58 發表

如果官方繼續唔理 比佢地出線的話
我諗我地都會彩佢都傻=]]]

對呀..如果拒真係咁神應該出去跳返次證明一下自己既實力..
如果拒咁都唔出而官方又俾拒出線..咁就唔得啦..
即係個個開外掛玩bu官方都唔會理..咁d人實開啦...
點解人地玩其他野都要上gameone跳..但bu官方唔會叫拒上去跳?
其實呢個post都開左2日啦..官方都有冇理過?
或者真係有d咁勁既人所以更加要叫上去跳出黎俾人睇下..
就算官方叫我上去跳8k..我一定上囉..因為我又唔係外掛..就係咁簡單
回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

就我屋企果部..奇蹟都miss~_~
回復 支持 反對

原帖由 BEAT☆軒少 於 16-6-2008 22:24 發表
我都唔知你係唔係小天本人係到開新ac就講野..你講乜都得嫁拉

星誓離   沒錯吧
回復 支持 反對

捉同步外掛
就算係吾知邊個用您ac都好,
比人封左ac叫您上gameone打番
係您個ac用掛就係本人上番去打^_________^"
我仲記得有人話過要對自己ac負番責任^___^;
吾通gm吾跟番條例黎做野?
咁我下次同步400幾万 求其達個人個名出黎都得喇.
同埋我記得之前吾知利大定小狼都比人捉過bu外掛 ,
hand up 好似上到6十幾万 我相信呢個成積係易過19g好多倍
果陣仲記得佢要跳埋升lv任務tim ^________^"

吾通因為gm見 god團個人低lv 就乜都吾理?
隻眼開隻眼閉^______^? 而家d gm捉高lv外掛捉到心眼都盲左^___^?笑.
回復 支持 反對

勁爆...E首歌係港服重要5個人點做到
韓板就真係話得姐..有150FPS
但係港服得85 FPS
回復 支持 反對

買定花生 動漫展等睇表演
回復 支持 反對

-0-125 p歌來架wo

條歌 錦慢   又好p  開埋  delete架   埋p多囉
回復 支持 反對

原帖由 26685356 於 17-6-2008 12:59 發表
條歌 錦慢   又好p  開埋  delete架   埋p多囉

妮咁勁
反場型章廂離翰翰豪筆?
回復 支持 反對

那好簡單講句 我係呢個團既團長同族長
我地BU係請小天幫我地贏初賽
不過佢講明決賽唔會幫我地,會幫MYTH
姐係佢真人都應該[可能]會出黎幫MYTH
而我地決賽比BU果條友就會係第2條友黎架啦
就係咁簡單,我交代曬
係咪外掛既,決賽自已睇
回復 支持 反對