打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 謹在此代表∥糖糖

原帖由 浚浚v3v 於 28-7-2008 15:58 發表
點解,
你地可以甘冇人情味?_?
人就係人,
係會做錯.
GM係做得岩,
但係我地只想滅輕凍結既時間.

好...您講【人情味】!!!

某BI同您講!!

佢炸頻時,有冇想過我地玩唔到幾唔開沁、幾無奈、幾燥、幾可憐、幾慘........

佢貪玩時,炸完我地係到開沁時....有冇想過我地既感受

講人情味??????

佢有比到我地咩??????

唔係我地無情。只係,佢無人情味先.....我地先【以其人之道,還其人之身】!!

講人情味.......唔該,反省下啦=__=''!!
回復 支持 反對

唔好學啊嬌啦!我好天真好傻呀~我一時好奇呀!

被封係抵死的.你炸人叫做好奇?
回復 支持 反對

[[bao_38]] 糖糖哦/.\''就當今次是一個教訓,,,
就算真的是你條仔入你ac爆...但咱們玩家也受害好大的..
[[bao_38]]
咱們玩家的exp同金錢都沒有了[[bao_48]]
希望呢次你當個教訓-口-
回復 支持 反對

對不起對不起對不起            
   對不起對不起對不起對不起      對不起      
      對不起對不起對不起對不起對不起對不起      
      對不起   對不起   對不起對不起      
      對不起對不起對不起對不起對不起對不起      
      對不起對不起對不起      對不起      
         對不起         對不起      
      對不起   對不起      對不起      

對不起對不起對不起對不起對不起對不起對不起   
               對不起            
               對不起            
            對不起對不起對不起對不起      
         對不起   對不起      對不起   
      對不起      對不起            
               對不起            
               對不起            

對不起      對不起對不起對不起   
      對不起對不起對不起         對不起   
         對不起            對不起   
         對不起對不起對不起對不起對不起      
      對不起對不起對不起   對不起         
      對不起對不起      對不起   對不起   
   對不起   對不起         對不起      
            對不起對不起對不起對不起對不起   

各位.
回復 支持 反對

原帖由 浚浚v3v 於 28-7-2008 16:08 發表

對不起對不起對不起            
   對不起對不起對不起對不起      對不起      
      對 ...
C0PY CAT?!
高招!
回復 支持 反對

其實我們都可以原諒下she ge,,,唔洗咁絕,大家都係玩game姐,,係咪先[[bao_36]]
回復 支持 反對

原諒is 0k
但解封is impossible[[bao_40]] [[bao_40]]
回復 支持 反對

依種唔係叫絕
係想佢得到應得而又有阻嚇作用既教訓
回復 支持 反對

回復 28# 的帖子

認同-___________-
回復 支持 反對

駛唔駛咁呀-.-
由第1封求情信出現之後就不斷有新既求情信-.-
明知係冇可能既野仲係到晒口水~_~
個個係到話好奇 我又唔係你點知~_~????
喊!_!?俾人封ac自己攞 喊都冇辦法= =v

回復 支持 反對