打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小小說話- -`!不喜勿插

同意-.-
更新一定有d野遺漏架啦`
一時之間邊整到咁多野`
d人淨係識得係度嘈`
話gm LI樣果樣`煩吾煩牙`
你估求其拎個士吧拿螺絲批就整到架咩`
全部都係program黎`整xg果d都知係咩啦`
咁多英文符號`一錯就要逐行逐行搵`
搵到又要重新再set`之後又要睇下有冇緩衝`
真係吾係咁簡單就可以整好囉-__-
回復 支持 反對

你講得冇錯!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

老婆啜啜得唔得 - 0 - !?
回復 支持 反對

原帖由 笨禧有沒有空 於 1-8-2008 11:26 發表
靚仔~~~~你講得冇錯呀~~~~十卜你唷~~~^^

- -.令仔....
我是女阿- -
回復 支持 反對

我自己就玩左勁舞1年 .
當初我對勁舞呢隻GAME幾好奇.算係好玩
大家想想初初勁舞團的風氣是怎樣 ?
直到現在大家會唔會覺得勁舞團的風氣變左好多 ?
我本人就覺得勁舞團變左了 不再是昔日的勁舞團了 .
當初的玩勁舞我就知道沒有滅什麼什麼的.但現在呢 !?
係情1就常見有人滅人 其實大家玩勁舞都係為求解下悶 .
為什麼要滅來滅去呢 ? 滅人真的會開心 -.- ?
如果輸了的那一位不肯交出號 那又有什麼辦法 ?
又開房再滅  ? 這樣會不會太悶呢 ?
同埋 由美 佢唔係神 !!
唔係你地投訴完 佢就可以即刻幫你地 .
G0 佢已經走左 得由美一個
佢係人泥  唔可以一個人即刻幫你地 .
解決問題係要時間的 .

由美只是一個GM  不是遊戲技術人員 !
何為GM ?

GM 姐係Online Game官方人員(管理員)(GAME MASTER)。
(GAME MASTER)負責管理日常遊戲中的小問題,如外掛投訴等

所以不是遊戲技術人員 例如你地上唔到勁舞 .
講真由美真係幫唔到你地 佢唯1可以做就係向技術人員講返 .
等技術人員作出改善 .

好似最近一次更新  大家都發現4.0出左好多問題
好多人都玩唔到勁舞 但係點解個個要話由美一個 ?

勁舞係由美整出泥GA ? 更新都係佢更新GA ?
大家稔下 ? 勁舞團係邊個公司研發出泥咖 ?
真係GAME0NE ? 錯了 !!!
勁舞團是韓國T3 ENTERTAINMENT開發的
一款以音樂爲主題的最新形態的全3D跳舞類休閒對戰網絡遊戲!

勁舞團香港版由GAMEONE代理,大陸版就由久遊(9you)代理。
香港版於2006年4月27日公測。GAME0NE只是代理 !!!

所以勁舞有什麼問題 . 由美只可以向韓國T3公司講出問題 .
再由韓國T3公司改善後 先再向由美佢地通知等等講返 .
我相信由美第一時間收到韓國T3公司通知,都已經第1時間同我地講返.
所以我想講 有咩事大家都唔好第1時間怪由美1個 .
自己先了解清楚再冷靜同由美講返 .
如你地能耐心等候 由美自然會幫你地解決問題 =)
以上我講錯  別怪 !!!!!
回復 支持 反對

- 講 得 好 岩 ._____.v
- Gm 唔 係 神 ,,
- Gm 都 係 人 ,,
- 又 要 做 呢 樣 果 樣 ,,
- 一 定 好 辛 苦 !
- 由 美 ,, 你 都 要 加 油 牙 !
回復 支持 反對

絕對是支持GM的.
對於滅人的舉動不滿意-.-
d人一滅就會串,串時難免爆粗- .-
THAT"S S0 BAD =]
好好地一個GAME;
壞風氣.
回復 支持 反對

其實GM係做得好"
但係如果勁舞再係咁
就一定少左好多人玩
我個個FD都同我講
冇左勁舞通仲玩黎做咩?!
如果係要整既話
一次過整好佢咁咪好囉
依家整左"又時好時段..
個個人都玩到火晒喇"
本人意見=]
回復 支持 反對

不過我又有點意見-,-`

就算由美解決吾到呢樣問題,,卻吾同大家交代清楚`

想點?!`

永遠刀系D玩家鬧,,甘點解會鬧阿?!吾知GM有冇理會佢地既投訴米火囉.

GM吾系神;;`

但系佢地亦不是義工^___^收得份糧就預左俾人鬧架拉.吾中意米吾好做囉-,-,
回復 支持 反對

原帖由 ○Mandy○ 於 1-8-2008 23:36 發表
不過我又有點意見-,-`

就算由美解決吾到呢樣問題,,卻吾同大家交代清楚`

想點?!`

永遠刀系D玩家鬧,,甘點解會鬧阿?!吾知GM有冇理會佢地既投訴米火囉.

GM吾系神;;`

但系佢地亦不是義工^___^收得份糧就預左俾人胄架拉 ...

你冇爬文就唔好話冇交代過=.=
收得份糧就預左俾人胄?咩意思- -!?
唔關你事我都鬧你一餐你又會點=.=?
問題已經交代左係T3果邊問題
你鬧GM鬧由美托=.=?
回復 支持 反對