查看: 4538|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 懲介係咪 = 技術差?

今朝玩國戰時,我見隻得番1半血既法.咁我梗係去佢懲(佢個場係橋河場,用殘技怕佢去,又唔想跳落去追佢).

之後殺左佢出來同我講30lv以上都用懲介,=技術廢?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
咁我想問你地用唔用懲,因為我覺得佢都係技能來,冇位哂左佢.

如果唔用懲,咁你地會點連殘廢?

仲有你地技能位放左邊8招?
回復

用懲戒都可以用得好有技術ga
我都成日用黎ko d 遊同法
不過要睇情況用lo...
如果殺左人自己死就唔好用...一命換一命唔抵(我條命經貴好多^^)
如果人地full血 就最好唔好用(出完冇哂mp, 冇得反擊)

點解d人話用懲戒冇技術呢
因為d 人係唔係都懲戒
打唔死人自己俾人sm 呢d 咪就係傻仔lo
第2個原因係...d人驚懲戒 haha (當你自己得番少少血 係人都驚)
回復 支持 反對

超,唔好話佢咁高LV都發現唔到隱,本人非懲戒游xD
回復 支持 反對

刀遊唔玩懲戒既話只可是話係戰場助攻武器
回復 支持 反對

原帖由 @Ricky@ 於 16-8-2008 07:08 發表
今朝玩國戰時,我見隻得番1半血既法.咁我梗係去佢懲(佢個場係橋河場,用殘技怕佢去,又唔想跳落去追佢).

之後殺左佢出來同我講30lv以上都用懲介,=技術廢?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ...

我8個技能位冇一招係懲戒....覺得用懲戒既條件太煩

原帖由 傻仔係我 於 16-8-2008 10:21 發表
超,唔好話佢咁高LV都發現唔到隱,本人非懲戒游xD

高lv唔=一定見到隱遊..........-.-||

回復 支持 反對

佢地比人用呢招殺到嬲姐...
係佢地自己問題..我成日比戰士招重壓ko 咁唔通又話重壓無技術咩 唔通架ma

唔洗理呢d人 如果有呢種人 殺多佢幾次 殺到佢火都黎就好玩了~

ps: 我也有懲戒刀遊
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

我20lv前都重用,之後完全唔用
無聊技,隱身>懲戒,汁雞成功,恭喜哂
我之前新手果陣真係用懲戒汁雞都好開心
不過宜家已經好悶,而且招技又廢,你不如用殘廢技屈傷重好
我做左殘廢遊之後,場場過萬,我做懲戒遊,無幾場係過萬,得果殺人多
不過我心諗,咪又係汁番黎,技術?係有既,但係比起用殘廢,邊個可以真係練到技術
宜d,見仁見智
懲戒,無咩技術可言(不是完全
你喜歡用懲戒慢慢用,慢慢響受懲戒果下殺人成功果種瞬間快感

你在說笑嗎?=]

我果d招係(上至下
短劍攻
隱身
足部
腕部
力破
防破
毒蛇
精準射擊

回復 支持 反對

懲戒都係見D人少血オko~通常用連技~F1-5爆殘廢!!
毒蛇F1-破足F2-破手F3-破藍F4-破防F5-漆黒F6-隱身F7
回復 支持 反對

滿血比懲戎搞到死先叫慘= =

琴日試左起碼3次...完全呆掉
心諗個隱唔係對住我黎打,就咁- -囧
回復 支持 反對

懲戒唔係技術差=.=
要團結懲戒先叫囧- -
1100血戰士(加左粒石血)
畀4個刀遊同一時間懲戒=.=
回復 支持 反對