打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] SD2 糞game情報站 (yeah!終於結業了)

岩岩玩完,搵唔返以前種感覺
回復 支持 反對

回復 8# billson
亞斯蘭開渣古無論睇幾次都咁型XD
以前渣古勇士我都比較中意用斬擊型有鐵壁哥部,又耐玩,3武又好用

渣古2都幾好用,都係射格雙用,火箭有濺射

but so sad...已成過去,唔知sd2出既渣渣會係點...

不過見佢出左裸強,應該D有需要分機既都會分

seed三渣有望重現==+
回復 支持 反對

回復 7# 聶羅阿瑪特

以前我都係港服開服先玩sd,萬年都係校,但比很多紅星強
SAO比喻桐子轉新GAME, 咩都唔識, 但靠以前的經驗也可擊敗老手
也諷刺SD2的音效和近戰效果做得超差,
亞斯蘭開渣古雖勁,但俾人圍都係唔夠打

以前拍的sd1片: 是男人就開渣古!
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4471172
回復 支持 反對

坐等sd2開港服~不過如果想早一步變sd2老手,就要偷玩其它服了,就好似以前sd1咁...一開波我仲做緊新手已經有一堆老練的傢伙在虐人.....

懶人包-SD1的技術基本上SD2都有,如收槍,甩刀,瞬狙,MCA...-地圖大了3-4倍-有8v8, 未來可能整16v16/32v32-有 ...
billson 發表於 22-1-2016 07:56

話說樓主用GGO哥段片打比喻唔係幾適合,應該用亞斯蘭開渣古黎做比喻
回復 支持 反對

等佢正式公測都唔遲;P
回復 支持 反對

前sd1玩家上水,即係老ban唔放板權?都係等港服算,又要買帳,又要vpn,當初都係覺得搞vpn煩,所以高達online都只 ...
peter**er2013 發表於 5-2-2016 03:46

免費vpn大把 而家我用緊果個有多國vpn(日韓就夠啦) 而且日韓都有好多個server(d server會變 有時搵唔到好既 有時有d好快好順)
問題係sd2要電話驗證 泡菜水管文又唔識睇
回復 支持 反對

前sd1玩家上水,即係老ban唔放板權?都係等港服算,又要買帳,又要vpn,當初都係覺得搞vpn煩,所以高達online都只是等其他服
回復 支持 反對

win10刚装完sd2,可以玩
回復 支持 反對

好似悟支援win10?
回復 支持 反對