打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 有冇人同我1樣\口/快入

我個分身件衫得1半呀...連胸都比人睇埋
小小佢
^^悠悠^^ 發表於 20-10-2009 22:31

咁得意  
我中意
haha
回復

41# x豆釘~娜x
我整番啦-.-

信件:完全玩唔到

GO賬戶:  michael1                 
遊戲名稱:彩虹島                 
伺服器:                  
賬戶名:michael1                 
角色名:mic倉1號                 
信件類別:遊戲不穩定
事件發生時間:2009-10-20 21:00:00
詳細描述:              
                        我本來係到升分身,跟住玩到8點半左右,我去左頻6pvp場同人pvp,p完之後,我出到黎,1個npc都見唔到,行又行唔到,打字打左出黎又睇唔到

--------------------------------------------------

跟住,我見到fd(佢係頻5)用大咪話佢終於玩到,跟住我就重on,去左頻5

--------------------------------------------------

去到頻5,去pvp場接任果時,入左去出唔番黎(入唔到傳點)
但係,我仲見到npc,行到,講到野

跟住,我又重on啦,去到頻1,又係咁,但係轉到頻,跟住,我就轉頻啦,轉到2頻,又唔得,跟住我再轉......轉到10頻,都係唔得,跟住我就off左

-------------------------------------------------

我認,我部機係廢d,但係玩左4個月都冇事,做咩係都要今日先出事?請回答               

GM 回覆
信件狀態:已回覆                     
負責 GM:gm04
信件提交時間:          2009-10-20 21:38:42        
GM 處理時間:          2009-10-20 22:07:08        
GM 回覆內容:
                        親愛的玩家,您好!

謝謝您的來信,多謝閣下對我們遊戲的支持。有關伺服器登入及進入遊戲後無法移動問題,可能係由於線路問題導致,現時伺服器正在重開,請閣下稍後再登入遊戲試下。不便之處,望請見諒。

感謝閣下使用GO客服平台服務。               

信件跟進 及 補充
留言、補充:
          刷 新

GM: gm04                  在  [                    10-20 22:23                    ] 留言說:
伺服器已重新開放,請閣下登入遊戲試下。                    

我在  [                      10-20 22:21                  ] 留言說:
                                幾時先整完?                    
回復

唉~~咸濕豆豆
回復

@^@
haha
@@
回復

轉ser就郁得番拉-_-v
我刀試過```
回復