打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 71046756小學雞 =p

關閉 [複製鏈接]
也許年齡不是 但智商充分表現了
食飯咪講野 發表於 10-9-2010 22:01

甘個體搶怪唔關個族事,點解d人搶怪要拉族落水?
回復

71046756 發表於 11-9-2010 11:31

冇嫁~係d人鐘意拉姐-_-v"食早餐先~
回復

71046756 發表於 11-9-2010 11:31

咁其他人點諗都一樣管唔到既- -
我明白你唔鐘意人地插手搶怪既事 但係你都要係人地既立場諗bo 假如見到自己朋友被人屈 你都會幫口啦 係咪? 佢地就係同一個情況 見到自己朋友比人話搶怪 仲唔幫手澄清or人格保證 如果咁都唔做就唔係朋友啦
對於你話人地用小學雞既眼光睇你 我想講中學會教多角度思考 好明顯你無做到呢樣野= =
我都用你既角度諗 你不如試下係花都既角度諗 本人一心講和
回復

好簡單!
只係可能佢係唔識表達自己
唔代表係小學雞
想點?!×.× 發表於 11-9-2010 11:04

哇你幫晒佢咁...5通你識佢-口-?定係你都身有同感aR...@@
回復

咁其他人點諗都一樣管唔到既- -
我明白你唔鐘意人地插手搶怪既事 但係你都要係人地既立場諗bo 假如見到自 ...
食飯咪講野 發表於 11-9-2010 12:10

你係一心講和都唔會話我智商小學雞
我唔認為回post都要用到學到ge野泥回= =
回復

唔好意思.
e個post完全正明唔到我係小學雞
2係係到針對同埋污染我ge名聲
咁都證明左你地點解可以反轉左人 ...
71046756 發表於 11-9-2010 11:26

污染你ge名聲- - 你開埋D咁既p0st...而家係人都覺你小學雞拉thx... 仲有我5係花都! 但係我都覺得你好醒目...同埋我冇反轉左你既事實因為你冇咩事實
回復

污染你ge名聲- - 你開埋D咁既p0st...而家係人都覺你小學雞拉thx... 仲有我5係花都! 但係我都覺得你好醒目. ...
Jan² 發表於 11-9-2010 12:23

你話佢醒目點解你又嘈- -
回復

污染你ge名聲- - 你開埋D咁既p0st...而家係人都覺你小學雞拉thx... 仲有我5係花都! 但係我都覺得你好醒目. ...
Jan² 發表於 11-9-2010 12:23

我開個個post唔覺係小學雞
只係想表達我對花都ge睇法
你唔係花都又同佢地開post針我
最衰ge係點解個post會唔係花都開
回復

哇你幫晒佢咁...5通你識佢-口-?定係你都身有同感aR...@@
Jan² 發表於 11-9-2010 12:21

大佬呀/.\
d人淨係係佢地個方面度睇
咁試問又有冇係佢果一方面度睇!?@@
回復

我開個個post唔覺係小學雞
只係想表達我對花都ge睇法
你唔係花都又同佢地開post針我
最衰ge係點解個post會 ...
71046756 發表於 11-9-2010 12:31

即係咁
你開個"花都入黎"post
標題已經表現出你係小學雞
見到標題已經令大部份人不滿你既行為
但都算 我地非常冷靜地 好心問你發生咩事
而你當中所回既任何回覆 有睇過既人應該都明點解我地會指你小學雞
(無睇過既人 詳情可以去"花都入黎"post睇返)

人地唔係花都 都忍唔住要開e個post
證明你既小學雞行為 幾咁令人髮指
可惜你完全無諗過要反省自己
如果唔係你"堅稱"自己係新手的話
絕對會令我聯想起你係"喜歡你"族既某人(<--所指既某人 相信有睇開樂古應該會估到 55)
回復