打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] X2改同SR熾天揀邊部好

呢兩部係我尼緊想抽既SR 但手頭上GE資金整係夠抽1隻,幾日黎睇左漫貓同戰紀,但係都諗5到

SRX2有實彈 SR ...
乂基拉乂 發表於 22-5-2013 18:59

打日任一個月+雙經=50萬G以上, 兩隻又唔喺同一個月出, 點會唔夠抽? 而且兩隻都未出, 你諗來做乜?
回復 支持 反對

打日任一個月+雙經=50萬G以上, 兩隻又唔喺同一個月出, 點會唔夠抽? 而且兩隻都未出, 你諗來做乜?
dragoonkwok 發表於 22-5-2013 19:21

1個月50M G==
點打到
yuen0620 發表於 23-5-2013 10:05

不能這樣算吧=.=
我自己接日任做, 連埋對戰PK獎勵G, 一個月都最多2000-3000G ...
雷臣 發表於 23-5-2013 09:51

我打明係計埋雙經, 雙經3個人刷阿里巴巴空, 又快又多經又多G

雷臣都冇時間打雙經就緊係冇50萬G一個月啦, 仲有個死雷臣穿櫃桶底打少個00頭, 一個月得2000-3000G個櫃桶穿得好勁囉, 一日15場日任, G1機體收集或殺40送埋F子比我地, 打日任都差不多有一萬G一日啦

4/18抽完SR後103,282G, 5/19 456,105G, 這一個月我是hea住玩的, 多數只打完日任做下新任就off, 新任沒刷阿里巴巴空咁多G, 仲有加埋近排雙經我都打唔足時間, 而且我是全人手刷G

456,105G-103,282G = 35,2823G (4/18~5/19, 約一個月), 尋日5/22已經刷到50萬G

15場準將日任要C grade, 手風唔好多好的話, 加埋彈下GAME, 大約要打2個鐘左右, 一日大約玩三個鐘, 如果是雙經8-10或8-12大約玩4~6個鐘, 不過我之前份工習慣左比較長時間, 而呢家又比較遊, 所以都唔會覺得好攰

不過我呢個阿伯年紀d家庭生活比較穩定, 加上是做自己工, 算比較得閒啦, 多數人午夜場見到我一邊打對戰一邊覆email , 一朝早食完早餐一早六點幾出門口前冇乜人爭oc時間都會上下來衝下oc, 日頭下午兩點幾又可以上來打下日任, 跟住off去做埋d手尾, 星期五六日夜晚冇乜事做, 返來食完飯又可以刷兩~四粒鐘雙經任務, 咁就一日啦

多數人好似雷臣咁玩15場日任2~3粒鐘都應該有300,000G一個月, 再加上如果打足雙經時間刷阿里巴巴空, 加埋G1送的副官加乘, 差唔多都會好似我咁可以打到50萬G一個月啦

回復 支持 反對