查看: 45887|回復: 117
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位覺得有邊d係有潛質嘅新人??

既然有師兄整左個勁人榜咁不如我地討論下有d咩有潛質做勁人...但係又低lv/唔出名嘅玩家ar.....

我有幾個心水:愛爾剎
                   璟o0
                   傲雲軒
                   影千戶

各位覺得仲有邊位??
回復

你地覺得仲有d咩有潛質嘅人可以講出黎wo....
我係到講講先...我所講嘅「新人」...係只一d60-7xlv.....未出名..但係有潛質成為勁人嘅玩家
回復 支持 反對

條 ~火~佢會勁....有潛質....15秒內都打得死佢啦 唔好咁串都系....我未輸過同佢打~ 打贏自己高LV有幾難~我都成日贏啦我唔POST嫁ma 我冇d人咁賤~同人打10場~贏得1場就post 呢句我系幫我朋友AV講~試問佢金人~D裝仲好 ...
兜DovE 發表於 12-8-2009 10:34

你講得岩....用爪打的確好易羸....因為隱形暈人同5鬥氣暈人招...
只要對面用突破用唔岩時間可以話係羸硬...
所以我所講「有潛質」嘅人入面只有一個主爪....
回復 支持 反對

53# tim9051311
好la wo....我自問打爪技術唔夠...但係你洗唔洗咁講野??
你係戟呀槍呀同我打我樂意同你打...但係打爪點都係我最弱果項!!
你羸我只係你咁岩用嘅係我最唔擅長應對嘅武器而已....

每個人都有自己嘅弱點...咁唔該你唔好再搬人地嘅阻點出黎講!!

咩野我只係有錢冇技術??我呸
回復 支持 反對