收起左側

[綜合討論] 比7.7封左post

關閉 [複製鏈接]
天- -睇泥你吾識中文-.-
GAME入面多老公..SO@@?佢地自己本身都有女啦 - -
就算係GAME入面  我都吾係佢地唯一老婆啦
何況呢D野  你情我願  我冇迫過佢地架BO~~~
多老公就叫8婆- -??你讀多2年書啦小朋友

同埋GAME入面咋WO@@?咁緊張做乜~~又吾係關你事
何況@____@我同真人男朋友(你都識啦應該..曙光1個位 浪子)
就快一齊左4年-W-''

回復 支持 反對

傻豬泥既-W-此地無銀三百兩  識吾識點解阿-3-??

都講左~~呢D野你情我願  請問點勾-3-??
不過我想問-.-勾3答4..關你咩事-W-
又吾係有你份XD
呢D係我個人既人-0-關你乜野事WO-0-
定係你咁留意我呀XD??  不過我同你講
我冇試過好似你咁講 咩135 A  246 B
我冇一次同2個人一齊-3-

回復 支持 反對

算啦666- - 人地連勾3答4同埋8婆呢個樣野都吾識解
我想問有邊個吾知我多老公@____@?
辣B同古古佢地成日都咁講架啦~~~
由曙光1開始識個班神奈既人個個都知  SO@@?
關吾關你事先@@?  問左你3次  你都未答我呢條問題
仲有  講第3次喇-.-呢D野你情我願  佢吾想我都迫佢吾到架~~係咪先@@?
何況我同佢地一齊  我冇要求過要呢樣要個樣
真係好想問- -我又冇昆人又冇做D乜害人既野
呢D係我私事  關你乜野事姐-0-

仲有- -入桃園= =?咪傻啦- -貪個團樣衰咩??
個時旺旺比隻人我升  我吾通關頻咩@@?
見到有人講人壞話@_____@呵=]
若要人不知  除非己莫為呀-W- 怕講完人壞話人地知既
咪吾好講LO   =]
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 27-7-2008 00:56 發表
係咩?
你真係唔介意咩?
咁點解你聽到之後就唉左聲
之後仲off line呀?
個團樣衰你又唔退?
係咪你想知道D咩先留低呀?
你八婆唔關我事,只不過我見到有人係八婆我忍唔住叫左佢一聲姐
點知你又爭住爆自己多老公,得 ...

你講乜Q野唉左聲之後OFF= =???吾明
我問第4次了- -多老公關你乜野事- -你識吾識睇中文
吾答人-.-冇禮貌架-.-你老豆媽媽冇教你既咩???
多吾多老公''邊個我老公  呢D係我私事-3-你講咁多做咩@@?想做埋一份XD?
想叫咪叫-0-叫完仲咁多野講@O@??
同埋我都講左- -我開旺旺隻人升  又吾係我自己入桃園= =
吾通幫佢出團咩-.-傻既-3-
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 27-7-2008 01:39 發表
我應左你啦 唔關我事 但係我睇唔過眼! 你眼殘?定係你老豆同娘親無生隻眼比你??
off左係指講完你135 246之後你係某團到唉左一聲之後off 你堅持無既我都無辦法
甘你又想睇 又要講到自己好唔想睇甘 用人地隻野睇完可以 ...

完全吾明你講乜= =
我開旺旺AC升個一次只係睇到你地講永同埋山崎壞話
之後我就係團話返比佢地聽@@
吾知你地講乜野135  246囉- - 仲有個時你都吾係到
我升LV吾通關哂D頻佢- -?傻既咩???
我覺得8婆呢個名吾係好岩我@@
雖然你係男仔-0-但係我覺得8婆呢個形容詞岩你多D  XD
吾關你事都要理-0-SO八掛
回復 支持 反對

係凸登  吾係凸登咁又點@@?你吹得我漲咩@@?
你仇家多  大家都知~~吾洗多講XD
廢事同你嘈落去- -中意叫我乜都好
我冇乜所謂  8婆又好~~勾3答4都好
把口生係你到你中意點講都得
但有冇人信係第2個問題@@
起馬我有班信我同支持我既  FD  XD
收字~~
回復 支持 反對

吾該你- -拉返上前面D PO睇清楚
一開始就話左吾介意
回復 支持 反對

澄清返姐@@你屈我BO