打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新版情報] 由於超版Hellkite違規,故撤除巨商版管理權限及扣10000樂點

既然超版Hellkite暫時不得參與巨商版既事務,而大家又只系睇到佢只系扣分既一面,咁Hellkite系巨商版發過既一切活動帖,資訊帖等等都刪晒佢吧 同時亦都吾好搵第個版主抄返Hellkite出既活動啊 等巨商版變返之前幾個月先有次活動 如果吾系會變左講一套做一套 小心會員又系咁投訴。
超版都系人 只不過系比我地普通會員多一個身份 警察都系人 吾通警察吾會做爛仔野? 吾系既話攞正牌既爛仔呢個朵點有?  警察一星期都有日假放下變返普通人 超版冇架 一星期七日七日都系版主 可吾可以當超版有時系普通人咁呢? 佢回覆吾夠字咪跟佢版規扣返佢分囉
我冇針對任何人/職業 只系覺得有時做野系咪要做到咁盡呢? 呢頭又改簽名又要開個新AC去鬧個超版 連自己品格都冇埋 值吾值得?

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
0o風霜o0 + 1 中立人
C小旋風 + 1 舉例說明 捨已為人 中立人

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 31# 滿天星

吾好意思 用緊電話線上網 吾知做咩LAG左幾分鐘~吾該晒幫刪

回主題
講真如果話系佢設立D版規多搞到大家吾中意既
點解吾去反對下D法律令到你吾可以做垃圾蟲,要罰千五蚊?
如果話佢系團帖到好似灌水 又有冇睇清楚佢回既野系咪有意義呢? CAP圖個D只系CAP佢一個人既回覆 就算系短回 系咪就系灌水呢?
A君系團帖到話:約戰齊打王妃 今晚12點王妃到等
B君回:我到
咁等吾等於灌水?
回復 支持 反對

回復 35# dddkap

你是在講緊今時今日既香城嗎?
回復 支持 反對

見你做人處事都好好 建議你去寫一篇文章申請巨商版主 為我地搞活動 ...
C小旋風 發表於 19-3-2013 00:21

閣下抬舉了,我只系個過路人 只系有時上樂古睇下巨商有咩事發生 始終都有4年時間玩過下巨商 放吾低~如果話服務大家,本人真系無能為力,一黎冇玩巨商一段時間;二黎閒人比較適合我
至於話活動個方面,諗頭大家都有,現任既版主我相信只要您同佢地提出下意見,可行既我深信佢地會為您地服務
回復 支持 反對