樓主: 身刺
打印 上一主題 下一主題

[日韓] 現在是少女時代(慢慢建設中)

Nice :loveliness:
第一個支持~~!
Yoona係咪真係黎左香港?.?
如果係真..去過邊到??
期待星期一同星期二:$
刺身哥
知唔知尋韓有冇1巡dvd訂?.?
期待聽日首Intel歌:$
整緊MV gif ._.
e加得yoona
晏d有埋其他:$
點解個gif程式咁難用/.\
Tiffany紅唇烈焰:kiss:
想睇starking EP200(有tiffany@@)
點知冇翻譯組翻譯全場....=.=
初五去尋韓訂左Photo book,dvd,同演唱會dvd ._.
秀英 happy birthday~
泰妍生日啦!!!!!
Happy Birthday!!!!!
有冇人有興趣買支vita500飲下xddd
唔經唔覺原來過左11點
韓國4月18日了
Jessica生日祝賀!!!
就是因為Jessica,我才開始接觸少女時代的一切
Jessica生日快樂!!少女時代Fighting!!
Yoona生日快樂:loveliness:
日專聽日出啦._.
徐賢happy birthday:loveliness:
7月2日(下午5:00)【日本巡演唱會-廣島場】

7月3日(下午5:00)【日本巡演唱會-廣島場】

7月6日(5:30)【日本巡演唱會-名古屋場】

7月7日(5:30)【日本巡演唱會-名古屋場】

7月13日音樂銀行 KPOP Fesival(東京)

7月17日(下午6:00)【日本巡演唱會-福岡場】

7月18日(下午6:00)【日本巡演唱會-福岡場】

7月23日(下午7:00)2011年少女時代二巡(韓國場)

7月24日(下午7點)2011年少女時代二巡(韓國場)
岩岩又播啦@@
後日佢地就係韓國開concert /.\
打死都去啦
唔係淨係少時WO@@
票價好似係680 1080 1480
好貴/.\
你地想要daum螢幕保護?
後日就係fany生日了@@
有冇重播/.\
今日Sosius係mk有mr.taxi快閃@@
sone應該互相幫助^3^
1巡DVD就快到手><
放All About Girls' Generation DVD
(我之前訂左e加唔想要....但佢貨到左一定要拎/.\)
miss A黎左香港了@@
聽日Kara同f(x)都會黎
唔好逼我出圖殺人:@
pretty tw首站?_?
好期待9月.....
9月有好多團comeback ><
all about girls' generation preview
信和 尋韓者都有
尋韓者會平d
星期一都係唔好啦
星期二啦..
秀英撞車
希望佢冇事:dizzy:
god bless sooyoung
I love Girls'Generation
少時應援顏色為粉紅色
但sone唔係粉紅色咁解=.=
要慢慢upload [sosad]
d周邊貴到hi hi
用ed錢買多幾隻3輯album仲好@@
仲有個ARTIST SET 上次係尋韓見到賣1xx
聽日就開始一連3日的台灣concert/.\
嘩好多圖呀
Taeyeon, Hyoyeon, Yuri, YoonA, Seohyun: RUNNING MAN
Jessica: SHOPPING MAN ...sosad
#hoho# 孝淵生日粗卡#hoho#
我e加又上到了=.=
有youtube link先再post ~.~
(其實我down左落黎了)
唔啦 唔識post上youtube
聽日公開西卡3輯造型^3^
唔要垃圾蔡加讚
我要無敵百搭燦
等緊running man中字><
有冇人要down running man中字
西卡成日犯規同賣萌><
個teaser #2出左
不過youtube封晒
轉gghk:
少時二巡香港場-確認!
GGHK已得到主辦單位的確認
少時二巡香港場基本上都確認了
但因為票價日期等等還有細節需要處理
所以詳情將會於稍後公佈
請密切注意GGHK壇內/FB/WEIBO之動向
謝謝
-GGHK管理組-
唔好一次出咁多圖得唔得=.=
價錢仲未確實o既
不過rock位+週邊package應該係真...
聽聞中抽抽同Yuri卡機率好大
晏少少去拎碟^0^
尋韓係團卡集中營sosad
期待music bank seed
其實大家有冇跟concert團購?_?
e加好多香港sone團都搞緊
由一開始做sone果一年就開始儲錢:victory:
少時新寫真好正><
剩餘大量1480企位
同極小量1480坐位
Yuri 生日粗卡
邊個GGHK個名叫傻♥粗囝™
偷我圖:@
已拎碟
中秀英卡
飛已拎
block15 F行
仲有8日咋><
一星期後就......^0^
倒數一天^0^
終於整完d牌
iPod Touch 影o既要唔要=.=
睇危少先
我無視左上一頁 乜都睇唔到
K仔 here??
시카 누나 생일축하합니다
Jessica 生日快樂!!!
boom boom boom~~「」「」「」「」
遲D Krystal都會表現向大地投球;P
徐賢生日快樂!!!
10min left
少女時代出道5周年祝賀!!!!!!!!!!!!
DQ生日快樂!
仲未搵到9號企位飛:'(
快速回復 返回頂部 返回列表