打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 燎原火 於 2006-12-2 10:18 發表

有..........90幾 我見最多 = =v

一係就汁骨 d 空身人 ( 我殺最多 , 因為我都係果度升緊 ) !!!!!!!!

-..- 你都係果種人
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-2 17:20 發表
我升唔到 45 cb = =v

不如 42 至 47 都可以啦 = =v

其實只要唔係係 1 , 2 lv wildy 打就可以了 = =v

係呀...其他人追唔追到CB 42 ?

仲有...幾時有一次真正既pk trip 呀?
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-2 18:41 發表
原來諗住話 40 既 !! 但係大家咁樣 .. 有無人反對今晚九點正式黎一次 !?我 42 COMBAT..

我十點去訓覺啦
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-3 14:01 發表
其實上 wildy 有mage係好重要咖!

魔法佬有兩種:
>攻擊形(全是攻擊魔法)
>輔助形(扣 att def str 及 整停對方)

因為如果一個帶晒咁多魔法石會少好多 food 位。

所以我地現 ...

...有分既咩?
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-3 20:00 發表

興奮什麼?很爽?被我改返啦!

str 50 la... hehe

mouse wanna pj at edge?

p.s. 1k death.. 夠唔夠由magic 41到59?

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-5 20:59 發表
能夠把他說的廢話 DELETE 嗎 !? 很礙眼 =________________="

仲有 .. 大家到 45 未牙 =)

宜家CB 44.. ...( 頭先做tip.it既CB Calc計過...原來要3個str先同cb45)

原帖由 Prince` 於 2006-12-4 23:22 發表
用 1K DEATHS 唔得 .. 由 41 - 45 你已經差唔多 KO 哂 .. 想反如果賣左 1K DEATHS ..

買 10K MINDS + 20K AIRS 就可以升到呢 .. MINDS 20EA AIRS 15EA 到 .. 差唔多 ..

MAGE 個到 .. 既然係少人既 .. 大家 ...

咁死啦...仲諗住會升得快d..我買左1k deaths... -..-  

要我bind都ok既...不過要用3個位...有點兒..

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-5 23:26 發表
你不想 BIND 就等我黎吧 .. 60 MAGE 喔 .. 應該能夠有點兒作為吧 ..

而且我只是 42 COMBAT .. 45 也有 65 MAGE 吧 .. 但是要升 RANGE 有點難 =____="

好踏入考試週了 .. 要努力溫習了 .. 可能我會比 ...

你同我學校唔同...我學校係X'mas完左先考試....不過我唔洗考試...我要考al...
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-6 18:15 發表
我都係完左先考牙 .. 不過要開始溫書咋嗎=________="

如果我學校既同學好似你咁溫書...我諗不出三年我間學校必為名校...

係呀,...20k airs and 10k minds 真係去到59? 我宜家mine左大約2k到 ess...仲有4.5k -..-
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-6 20:28 發表
剛剛 sell 了 10 把 rune axe

剛剛買了兩個靚靚 rune kite

剛剛失去了 90 k

剛剛感到.......金錢力量的.......可怕...... 好貴 = =v 如果整到 rune 刀就好了 .......

嗚..........呼....... ...

要food 呀...我有2.3k lobs...
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-7 18:11 發表
嗯嗯多謝你牙 HARRY CHAN =)

嗯 .. 牙TEAGOD .. 你駛唔駛我幫你整牙 !? 我 75 RCING WOO .. 要既係MSN到ADD我 ..

早講啦-..- 我宜家有5k ess啦

P.S.頭先係vrk edge 打....同果teler三次都win...但係佢次次都tele....waste of food!

回復 支持 反對