樂古Nakuz

標題: 新手發帖:九陰真經Online,一個等極都冇得玩既Online [打印本頁]

作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 09:03
標題: 新手發帖:九陰真經Online,一個等極都冇得玩既Online
小弟岩岩註冊,唔係好識寫帖子,以下就係我個人既睇法

九陰真經,新一代既武俠game.我本身都好鍾意武俠game,再睇埋呢隻game d片同
圖,我就決定一定要玩
據我所知係蝸牛用3~4年研發,2009年已經完成,正常+埋d公測,2010年都出啦....
結果?2011年7月份都未有,好啦....呢d算啦...'
咁你起碼都要話比人知幾時出先得架?我之前上論壇搵曬資料,好多都問幾時出..但冇人答囉(因為冇人知)
好....以上都算啦
近排發現...個蝸牛出左d咩激活碼,收返你百幾蚊咩意思?
我連隻game都未見到,玩都未玩到,你就收錢?
小弟而家愈諗愈驚,知唔知我驚咩?我驚個蝸牛一係就蝸牛速度,再過4~5年先出隻game比你
一係就驚佢到時話冇得玩....

唉~....蝸牛呀蝸牛....你到底幾時先有客戶端呀?洗唔洗2012年12月21號之後?
你咁既態度...幾時出又唔講,我真係好想調 seven你啦,我調!!(有點激動了....冷靜..冷靜 )
我承認....你隻game真係唔錯...場景畫面都好靚,但你封測要測成世,咁幾時先有得面市>?

最後想問下大家知唔知佢幾時出,我真係好想玩,仲有隻game係咪要收錢?佢整左d咩激活碼..關唔關事?
作者: cyusk00    時間: 28-7-2011 09:05
:lol
小弟岩岩註冊,唔係好識寫帖子,以下就係我個人既睇法

九陰真經,新一代既武俠game.我本身都好鍾意武俠game, ...
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 09:03

蝸牛同你講:2012年12月21號 封測
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 09:13
唉..
作者: 若情*    時間: 28-7-2011 09:18
買左激活碼咪可以參加封測囉
有傳聞話黎緊9月-10月開始封測, 為期兩個月
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 09:18
小弟仲搵到d野...

http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=33217(九陰真經hk下載=冇)
http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=25660(九陰真經下載=有)

好神...香港冇得下,第二個唔知邊到既反而有
不過第二個而家都下唔到(我都唔知點解,起碼我下唔到)
但係大家留意睇一睇,有冇見到個下載次數?
有1010人下載左...咁代表咩?係咪代表個1010人可以玩,我地就唔玩得?
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 09:21
車...咁我唔買
(點解打唔到網址既...)
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 13:01
人地用咁多錢黎研發隻game你想唔用錢黎玩?
同埋佢遲出隻game係因為有新既想法加落去
e.g. 戰鬥既模式,自由度,奇遇模式等等既野佢係呢幾年都有增加新既野落去
而無等級模式係你所講既前幾年係無
大約係近年先加入去
你自稱話上論壇搵曬資料
但點解我睇唔出?
我上面所講既資料普通論壇都有,唔該你抱怨前之諗清楚
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 13:24
人地用咁多錢黎研發隻game你想唔用錢黎玩?
同埋佢遲出隻game係因為有新既想法加落去
e.g. 戰鬥既模式,自由度,奇遇模式等等既野佢係呢幾年都有增加新既野落去
而無等級模式係你所講既前幾年係無
大約係近年先加入去
你自稱話上論壇搵曬資料
但點解我睇唔出?
我上面所講既資料普通論壇都有,唔該你抱怨前之諗清楚

我淨知道09年就見到隻game,已經好想玩,根住佢要咩封測又公測,我等
佢隻game整4年..09到而家又兩年,+埋就6年..留意,係6年呀!
仲有我上論壇所搵既資料,都只係幾時出呢一方面,你未睇清楚唔好亂回,ok?

我既諗法好簡單,就係想玩
其實隻隻game整完出黎都要咩封測又公測,都要一定既時間,呢 d野我都可以接受
但而家情況唔係咁..而家係得個等字,等..都算,但等左好耐都得個吉?算...我算
等咁耐都係想玩姐,好...咁你知唔知幾時玩得?唔知就唔好係到亂up

p.s:我發現左一樣野:
http://www.【內容已被過濾 ... w/down.php?id=25660
係呢個網我搵到九陰真經下載,好似係唔係hk既
呢個網而家係下載唔到(起碼我下唔到),請大家冷靜d睇下個下載次數同個發佈時間
09年發怖,有1010人下載左..係咪代表成隻game淨可以比個1010人玩?
呢樣都解釋到,我冇野講
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 13:26
又出唔到個網既,,,

http://www.heha
game.com/view/
down.php?id=25660

作者: gordonl9706    時間: 28-7-2011 14:05
我淨知道09年就見到隻game,已經好想玩,根住佢要咩封測又公測,我等
佢隻game整4年..09到而家又兩年,+埋就6 ...
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 13:24

你想玩就一定有得比你玩=.=?
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 15:28
你想玩就一定有得比你玩=.=?

可能係小弟第一次上論壇發言,唔知部份人士唔識睇清楚d字
我一路都係話隻game咁耐都冇得玩,冇得down,想知佢幾時有,無話一定要玩
樓上所講既我梗係想,我仲想而家玩天,我仲想成隻game我玩曬天
不過,大家都知係冇可能,咁點解...?你又問?係咪你連基本既邏輯都冇定係咩?
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 15:49
可能係小弟第一次上論壇發言,唔知部份人士唔識睇清楚d字
我一路都係話隻game咁耐都冇得玩,冇得down,想知 ...
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 15:28

佢一早講左幾時有得玩
同埋係無得玩就緊係無得down
佢隻game不停優化優化
唔係話個想玩就玩
人地都想早d出
但係隻game味完成,你係到埋怨d乜
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 15:51
我有樣野想講好耐
就係有1010個人down左唔一定玩到
你想down既話可以做第1011個
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 16:31
好好笑....
佢一早講左幾時有得玩
唔係話個想玩就玩
人地都想早d出

咁係幾時呀?仲要優幾耐呀?

我有樣野想講好耐

你係咪真係唔識睇字?都話左個link而家down唔到,如果down到我一早玩左唔會同你個傻架?係到嘈啦,傻架?!真係唔爆粗都唔得
仲有...1010人down左玩唔到?可能有幾個係玩唔到,唔通成千人都玩唔呀吊你老尾?
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 16:31
p.s:傻架=on      9
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 16:41
佢一早講左幾時有得玩
唔係話個想玩就玩
人地都想早d出

sor我睇漏左d野
隻game未完成?(09年已經完成左架啦,小朋友,只係佢測試測到而家都未有客戶端炸)
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 16:45
總之一句講曬你想知時間姐
9月封測  
1月前公測
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 17:37
佢一早講左幾時有得玩
唔係話個想玩就玩
人地都想早d出
我有樣野想講好耐

你覺唔覺你前後有矛盾?
第一:你話未完成,咁點解會有下載?
第二:個客戶端down完玩唔到,咁整黎做咩?

最後想講:如果你知幾時出該講出黎,我淨想知隻game仲要等幾耐姐
作者: hoyuwtc9988    時間: 28-7-2011 17:39
o..
9月封測.
下年1月再公測?

咁姐係幾時有得玩(唔好問非所答)
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 19:07
o..
9月封測.
下年1月再公測?

咁姐係幾時有得玩(唔好問非所答)
hoyuwtc9988 發表於 28-7-2011 17:39

無話1月公測係1月前
呢個日期已經夠晒
佢隻game好似要做到最完美先比玩
作者: 若情*    時間: 28-7-2011 20:05
回復 16# hoyuwtc9988

09年完成左? 09年整個版本早就比十三妹下令要推倒重做喇. 而家呢個九陰真經同09年既版本係唔同哂
    另外, 今日上海cj十三妹已經講左, 8月8號夏令營開始個日, 佢會有重大宣佈, 想知幾時有得玩你就留意下喇
作者: s02101004    時間: 28-7-2011 20:19
回復  hoyuwtc9988

09年完成左? 09年整個版本早就比十三妹下令要推倒重做喇. 而家呢個九陰真經同09 ...
若情* 發表於 28-7-2011 20:05

講極佢都唔明.真係陰能功
作者: gordonl9706    時間: 28-7-2011 22:59
講極佢都唔明.真係陰能功
s02101004 發表於 28-7-2011 20:19

算啦...人地可能小學_呢=.=
作者: hoyuwtc9988    時間: 29-7-2011 09:24
小學雞都好咩都好,有得玩是最好
我琴晚整左3個鍾,結果down兼玩到,不過冇人咁解
88啦,各位
作者: cyusk00    時間: 29-7-2011 13:27
小學雞都好咩都好,有得玩是最好
我琴晚整左3個鍾,結果down兼玩到,不過冇人咁解
88啦,各位 ...
hoyuwtc9988 發表於 29-7-2011 09:24

比圖
作者: tompang02    時間: 31-7-2011 22:26
回復 2# cyusk00

= =真係要2012??= =
作者: cyusk00    時間: 31-7-2011 23:23
回復  cyusk00

= =真係要2012??= =
tompang02 發表於 31-7-2011 22:26

講笑

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2