樂古Nakuz

標題: 今日唔係更新咩...?? [打印本頁]

作者: FUNNYCAT    時間: 22-5-2009 15:14
標題: 今日唔係更新咩...??
3點啦....仲未更新..唔會等聽日掛....
作者: c60921cxzopr    時間: 22-5-2009 16:04
27號先更新啊傻仔,進GAME果時有27號更新GE圖啊,死傻仔
作者: FUNNYCAT    時間: 22-5-2009 16:18
27號先更新啊傻仔,進GAME果時有27號更新GE圖啊,死傻仔
c60921cxzopr 發表於 22-5-2009 16:04

[新聞]《光線飛車》5月22日R魅力展現

「R」代表賽車,「R」代表光線,而在車壇上「R」就是最厲害的象徵,如「GTR」「TYPE-R」等等都成為了賽車場上的佼佼者,所以《光線飛車》將會在5月22日更新,並以「R」作為主題,勢要打造香港網上賽車世界!
而更新內容,當然精采,由5月開始,雖然更新車款的決定權將會收歸官方,但更新的進度將會越來越緊貼韓國版本!換句說話,就是從5月起所有系統上的更新,將會由韓國版本直接取材,務求帶給車手們快至起飛的震憾感覺!
而5月將會更新的車款,除玩家投票選出的「SKY」外、亦有萬眾矚目的「V35」,「V35」就是仿照曾經在電影中與「RX-7」一較高下的「NISSAN FAIRLADY 350Z」製造,更詳細的更新內容將會陸續送上。

官綱大大隻字講今日..好啦...唔知咪問下囉...你唔想答可以當睇唔到
咩傻仔呀...你連基本尊重人都唔識...連傻仔都不如...
話人傻仔好叻?...引人住意呀??....不知所謂

作者: pigpig9090    時間: 22-5-2009 16:20
我都e為金日係更新= =
作者: kululu1702    時間: 22-5-2009 16:53
gameone痴線
作者: 真白羊    時間: 22-5-2009 17:00
光線更新秒秒更新何時更新 XDD
作者: jimkkllbbq    時間: 22-5-2009 19:17
咪喺羅,唔喺今日咩???27號,玩野咩
作者: c60921cxzopr    時間: 22-5-2009 19:56
進GAME圖有講同SORRY...
作者: abc_0804    時間: 22-5-2009 20:00
作者: FUNNYCAT    時間: 22-5-2009 20:25
進GAME圖有講同SORRY...
c60921cxzopr 發表於 22-5-2009 19:56

算啦...誤會0者..^^
作者: babite805    時間: 22-5-2009 20:51
27號咪27號lo,等多陣會死咩?= =
作者: jones10    時間: 22-5-2009 20:54
[[bao_35]]
作者: stupid0879    時間: 23-5-2009 00:31
27號咪27號lo,等多陣會死咩?= =
babite805 發表於 22-5-2009 20:51

我會死[[onion_16]]
因為買唔到車會用錢放火
作者: pigpig9090    時間: 23-5-2009 19:57
我會死[[onion_16]]
因為買唔到車會用錢放火
stupid0879 發表於 23-5-2009 00:31

我囉錢尼
做火箭筒同埋火箭
炸gameone
作者: 十二月    時間: 23-5-2009 22:49
[[onion_07]]gameone玩野
作者: pigpig9090    時間: 24-5-2009 10:34
個官網
有人話係22號更新-,-
作者: a0001521    時間: 27-5-2009 21:22

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2