樂古Nakuz

標題: 這是我打得最神的一場防守戰 [有圖] [加圖](再改進了!) [打印本頁]

作者: [S]魔域天使    時間: 3-7-2008 17:05
標題: 這是我打得最神的一場防守戰 [有圖] [加圖](再改進了!)
一開始我唔再亂咁出去同人死射難射

開始走黎走去起塔 收水晶  起塔起塔

因為打左幾場之後

我發覺無論點努力戰鬥都好

方尖塔先係致勝之道

所以我開始左有系統的戰鬥了

[上面是廢話]

接下來我發揮我的超級暗殺精神

殺左12個 囧rz

之後打完攞左個稱號...係咩? 你地估下^^"

因為大家好似不爽我汁人咁

我係壓測之後的第一場國戰

打左個 [瘋狂殺手] 的名號噢

作者: 外道    時間: 3-7-2008 17:08
下∼你13lv玩國戰∼好易死∼∼
作者: [S]魔域天使    時間: 3-7-2008 17:10
原帖由 外道 於 3-7-2008 17:08 發表
下∼你13lv玩國戰∼好易死∼∼

頭先果場我死左1次而已...

敵人?  給我送上12條命吧
作者: 外道    時間: 3-7-2008 17:12
原帖由 [S]魔域天使 於 3-7-2008 17:10 發表

頭先果場我死左1次而已...

敵人?  給我送上12條命吧
大佬∼你ー定可以送人12條命!ー他們是新手∼二你是暗殺者!!!
作者: [S]魔域天使    時間: 3-7-2008 17:16
原帖由 外道 於 3-7-2008 17:12 發表
大佬∼你ー定可以送人12條命!ー他們是新手∼二你是暗殺者!!!

那就對啊  13lv打國戰是沒問題的 xD

只要可以做到我呢d暗殺技術就ok

對面新唔新手我唔知

但佢地小過一半血就同我小心d xD
作者: 外道    時間: 3-7-2008 17:20
原帖由 [S]魔域天使 於 3-7-2008 17:16 發表

那就對啊  13lv打國戰是沒問題的 xD

只要可以做到我呢d暗殺技術就ok

對面新唔新手我唔知

但佢地小過一半血就同我小心d xD
沒記錯∼我-6地避了暗殺攻撃∼還用火吹了他!!
作者: pun123    時間: 3-7-2008 18:40
你扣得人地4000幾血

你汁左好多件[[bao_31]] [[bao_31]]
作者: sai000034    時間: 3-7-2008 18:44
好明顯,你係汁神

你咁做會唔會比自己友罵???
作者: [S]魔域天使    時間: 3-7-2008 19:15
原帖由 sai000034 於 3-7-2008 18:44 發表
好明顯,你係汁神

我係衝入去人地水晶到秒d回緊血的人

所以先扣咁小

你地有冇種衝入去秒人而又可以全身而退先 xD
作者: melody10928    時間: 5-7-2008 05:15
7lv就拿殺戮機器啦...我隻戰士仔
作者: 成     時間: 5-7-2008 16:06
原帖由 sai000034 於 3-7-2008 18:44 發表
好明顯,你係汁神

你以為打緊NPC咩?搶怪話人無品果D? 國戰比人汁 預左架喇 唔比汁果D就唔叫Online game喇 咁你不如玩pc game?.?
作者: 瘋kiN    時間: 5-7-2008 16:08
你真係神呀
汁神!!
作者: FIREN    時間: 5-7-2008 16:13
我成日打到d人冇血,就會有個弓遊黎幫手殺左佢,一場最少試10次-.-

有時係唔同人,有d直頭一路跟住lor......

汁到我火哂-.-
作者: 劇情-KiTKiT    時間: 5-7-2008 16:22
我公測時5lv戰士已經上了第一名= .=2萬4攻擊輸出多 殺了21人
作者: samsAAZZ    時間: 5-7-2008 17:32
你係勁就計傷害
你殺得人多又點
次次汁雞
人地有的過2萬傷架
殺人唔一定多
作者: [S]魔域天使    時間: 5-7-2008 17:44
如果有個遊俠過2萬傷的
我就服佢啦= ="
如果戰士傷唔高殺人唔高  仲叫戰士?
暗殺同汁的分別何在明唔明
定係話  你地認為戰士有能力追擊果d打完冇血走番去自己水晶到補血的人?
期間要避開曬敵人圍抽而且殺完人可以全身而退?
醒醒吧
呢隻唔係單機game
都唔係英雄game

講開計傷害就搞笑
成日話計傷計傷
如果唔係變死靈  除左戰士之外邊有職可以達到2萬幾傷?
你估遊俠好似戰士咁好玩?
一開技炸落去一堆人食足3-4下的百幾二百傷?
遊俠懲戒要回兩次魔[幾乎全回復]的情況下先出到一下唔一定中的扣500幾的技[因為要扣除防禦力]
一場有幾多人幾多時間比你扣500幾?  仲要食幾多下先到2萬?

所以  唔好用唔同職黎比

作者: choika777    時間: 5-7-2008 17:50
遊俠一向唔係玩正面的人物.....
作者: 忘記密碼chip    時間: 5-7-2008 18:52
刀遊係專食hp一半左右/以下既肉
對方一旦落單,食得
OB第2日下午先玩(當然我有玩CB==)
9lv刀遊 kill 20 die3 傷1萬(頂多先1萬),果場好似打黄國既
----------------------------------------------------------------
弓遊話明係援護攻擊(包括汁雞)
但試想像對方臨死都要傷你賭一次
你追?近身?咪易奶野lo...弓遊射死佢,免你一次受傷
刀遊話明奇襲同擾亂對方(包括追殺/敵陣後方除釘)
除去後方法師,唔係易攻好多?

各職業各有特性,跟據特性,適合的職位就有所不同
所以最好跟據自己性格+喜好去選擇
作者: 檸檬    時間: 6-7-2008 01:02
有技術就可以   [[bao_36]]
作者: mzh12    時間: 6-7-2008 03:18
標題: 回復 16# 的帖子
我得我係遊合,都過2w,想睇就打多d國戰我係紅國叫射手致,一場6千幾經仲好過打怪up。
國戰想多d經??哈哈有秘訣的,就是~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~秘密
作者: [H]chilam123456    時間: 6-7-2008 07:51
哇,樓主你第一張圖……

扣人地4700血 , 殺12個………

我琴晚岩岩打左我人生中第1場既國戰……

全場做水工,到最後3,4分鐘,先沖出去打人…

最後,扣左人3XXX血左右,先殺得3件……………

我要多多向你學習哦,呵呵
作者: mock12380    時間: 6-7-2008 10:43
標題: .........
...............
作者: [S]魔域天使    時間: 6-7-2008 19:28
原帖由 [H]chilam123456 於 6-7-2008 07:51 發表
哇,樓主你第一張圖……

扣人地4700血 , 殺12個………

我琴晚岩岩打左我人生中第1場既國戰……

全場做水工,到最後3,4分鐘,先沖出去打人…

最後,扣左人3XXX血左右,先殺得3件……………

...

鬼叫佢地得番少少血先走咩
我夠想扣佢多d / . \
作者: 星野零    時間: 6-7-2008 19:44
我大多都是向Full血的戰士,法C,弓手下手XD(有時候如不出手打,弓手很難殺)...起初我打國戰也是只打一些沒血的人...但到了現在就開始什麼人也打...衝人主水也有...成功地被15人追(那時有4XX血)...最後走到....仲殺左2件...但之後就不小心被敵人暗殺殺了(他等我殺完人,扣了血才殺我...明顯他沒心幫自己友XD,只想殺人)
作者: 亂世之奸雄    時間: 6-7-2008 19:50
我之前又係4千幾殺9件= =V
(11LV盾戰)

果場之後我玩盾戰信心當堂大左...
因為以往我淨係火法上國戰,戰士乖乖的用黎試玩= =
作者: [S]魔域天使    時間: 6-7-2008 20:36
依家因為出左公會
為左加公會點  (輸左會扣3點  shit!)
所以少左殺人 sosad
[轉職做地盤和礦工  以大局為重]
作者: lex    時間: 7-7-2008 14:58
教我暗殺,得唔得?唔該
作者: +細細粒+    時間: 7-7-2008 15:04
我今日15lv戰士

殺左3個><

第一次玩,,好好玩
作者: saitung    時間: 7-7-2008 20:21
原帖由 mzh12 於 6-7-2008 03:18 發表
我得我係遊合,都過2w,想睇就打多d國戰我係紅國叫射手致,一場6千幾經仲好過打怪up。
國戰想多d經??哈哈有秘訣的,就是~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~秘密

你講笑咩~一埸6千幾經....
整張圖黎睇下la..
你係刀遊定弓遊ar?
作者: saitung    時間: 7-7-2008 20:23
我係弓遊~其實有冇可能可以扣多過d人1m血ar?(我係17lv)
我之前12lv 最多都係5千就6千血~弓遊用咩招可以扣多d人d血ar?
作者: 乂傻聰乂    時間: 7-7-2008 20:28
刀遊都係汁半血的吧... 自少我係... 我一場殺10-13個到 樓主好勁(定我廢呢)仲有 我通常都扣得5xxx 點解可以扣咁多既=3=
作者: 忘記密碼chip    時間: 7-7-2008 21:54
新鮮出爐
今次記得映

作者: colorb16403    時間: 8-7-2008 00:55
其實呢個係一個哂命post
作者: 小岡♂    時間: 8-7-2008 01:08
之前3lv拎前線千夫

7lv有次扣敵國3萬幾傷+殺25人 = s+s
作者: 小岡♂    時間: 8-7-2008 01:09
原帖由 saitung 於 7-7-2008 20:21 發表

你講笑咩~一埸6千幾經....
整張圖黎睇下la..
你係刀遊定弓遊ar?

我一場1萬4exp[[bao_30]]
作者: 等待”機會    時間: 8-7-2008 10:09
原帖由 colorb16403 於 8-7-2008 00:55 發表
其實呢個係一個哂命post

我都係咁話.............
作者: 星野零    時間: 8-7-2008 10:55
的確係...不過這麼多人回又是一個問題...不懂汁的我永遠只有扣人血..沒殺到人- -
作者: 笨小龍    時間: 8-7-2008 12:20
我9lv先有個破壞者= =
你殺唔死人就去打塔- -
作者: 柒SAI×]]    時間: 8-7-2008 12:59
瘋狂殺手ja-,-
我二級亡靈士兵都試過xd
最緊要開頭出騎亂人水-,-亂水叫人去搶
搶完騎護死0,,搞掂=]
作者: saitung    時間: 8-7-2008 13:05
我想問下弓遊有冇可能扣人地1m血/上架?
我係弓遊~我最多扣人地6000渣...
我想試有一次可以有頭10位ar
作者: anngirl33    時間: 8-7-2008 21:15
哇@@
綠國萬歲xD
繼續努力啊=]
作者: 嗚人    時間: 8-7-2008 21:50
= =,我唔知去邊到做任,1lv去左打國戰

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://comcncontastwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2